Datum objave: 05. Srpanj 2016

Članovi TK Rab i Albamaris apsolutni pobjednici 4. NP Krka Open 2016 Grand slam turnira

Šibenik News
Šibenik News

Proteklog vikenda, 2. i 3. srpnja, u organizaciji TK Šubićevac – Šibenik na teniskim terenima na Šubićevcu odigran je 4. NP Krka Open 2016. – Grand Slam Dalmacije, teniski turnir za veterane.

 

- Pod budnim okom direktorice turnira Božane Jović i voditelja turnira Tomislava Ljubića, te zahvaljujući uigranom organizacijskom timu koji su činili Josipa Šarić, Denis Vlahov, Josip Štimac, Dražen Stojić, Toni Zorica, Toni Miliša, Boris Drča, Neven Nakić i tehničkoj podršci Marijana Roška, sve je funkcioniralo besprijekorno i turnir je protekao u prekrasnom ozračju - napominju organizatori.

 

Na turniru je sudjelovalo preko 100 natjecateljica i natjecatelja iz cijele Hrvatske te Bosne i Hercegovine. Turnir se igrao po modelu Hrvatske unije tenisača (HUT) prema kojima su natjecatelji bili podijeljeni u nekoliko dobnih kategorija, a osim pojedinačne muške i ženske konkurencije odigrani su muški i ženski parovi te mix parovi. S obzirom na to da je temperatura u nekim trenucima dosezala i više od 35°C, pobjede su odnijeli najspremniji i najizdržljiviji igrači.  

 

Postignuti su sljedeći rezultati:

 

Dame su igrale u apsolutnoj kategoriji, a pobjedu je odnijela Gabrijela Ševerdija iz TK Rab koja je u finalu nadigrala Božanu Kovačević iz TK Đakovo.

 

U kategoriji Gospoda -35 Stipe Jurjević iz TK Albamaris 1989 pobijedio je Davora Volarića iz TK Pećine.

 

U kategoriji Gospoda 35+ pobijedio je Ivica Gulić iz TK Rab, a drugo mjesto osvojio je Mario Zorčić iz TK Šubićevac.

 

U kategoriji Gospoda 40+ Mate Džale iz Drniša u finalu je pobijedio Mirka Škrapića iz Vodica.

 

U kategoriji Gospoda 50+ pobjedu je odnio Dušan Ševerdija iz TK Rab koji je u finalu bio bolji od Željka Ščepanovića iz Splita.

 

U kategoriji Gospoda 60+ Ivan Domazet iz TK Split pobijedio je Božu Smoljana iz TK Kvarner.

 

Dame su igrale parove u apsolutnoj kategoriji, a Lola Babić i Maja Erceg iz Splita pobijedile su Gabrijelu Ševerdiju iz TK Rab i Ivanu Kralj iz TK Dinamo.

 

U kategoriji Gospoda parovi -45 pobjedu su odnijeli Stipe Jurjević i Luka Labar iz TK Albamaris 1989, dok je drugo mjesto pripalo Draženu Stojiću iz TK Šubićevac i Anđelku Viskoviću iz TK Sokol.

 

U kategoriji Gospoda parovi 45+ Ivan Domazet iz TK Split i Damil Tomas iz Gruda u finalu su bili bolji od Petra Šimića iz TK Vinkovci i Marija Zorčića iz TK Šubićevac.

 

Mix parovi odigrani su u apsolutnoj kategoriji, a Božana Kovačević i Vedran Kovačević iz TK Đakovo pobijedili su Vandu Richters iz Dubrovnika i Rafaela Mikulića iz Gruda.

 

- Najviše pobjeda odnijeli su članovi TK Rab i TK Albamaris 1989 kojima ovom prilikom još jednom čestitamo.  Osim natjecateljskog dijela, turnir je bio popraćen i bogatim zabavnim programom u Tennis baru, na prostoru teniskog kompleksa na Šubićevcu. Zahvaljujemo svima koji su došli i svojim sudjelovanjem upotpunili naš turnir, te uživali u tenisu i ostalim sadržajima koje smo ponudili - poručuju s teniskih terena na Šubićevcu.

Iz kategorije: Sport