Datum objave: 24. Svibanj 2016

FOTO: GK Šibenik Dalmacija vrtio se doma sa zlatnom oko vrata svojih članica

Šibenik News
Šibenik News

Proteklog vikenda Gimnastički klub Šibenik - Dalmacija sudjelovao je u Pečuhu na Međunarodnom natjecanju pod nazivom „Pecs cup 2016“ u ritmičkoj gimnastici.


Na natjecanju je sudjelovalo oko 180 natjecateljica iz Srbije, Česke, Bugarske, Ukaraijne, Rusije, Bosne i Hercegovine, Austrije, Poljske dok su boje šibenskog kluba uspješno predstavile juniorke Krešimira Topić, Magdalena Mandić i mlađa kadetkinja Iva Nakić.


Najviše bodova za odlično odrađenu vježbu u kategoriji juniorki rođene 2001. godine zaslužila je Krešimira Topić osvojenim 1. mjestom i zlatnom medaljom u vježbi s trakom , 3. mjestom u vježbi s loptom i još jednim trećim mjestom u višeboju.


GK Šibenik - Dalmacija može se pohvaliti s još jednim postoljem jer je Magdalena Mandić u kategoriji juniorki rođene 2002. godine osvojila 1. mjesto u vježbi s trakom.  U kategoriji mlađih kadetkinja Iva Nakić osvojila je 14. mjesto. 


Za Gimnastički klub Šibenik- Dalmacija nema predaha jer početkom mjeseca lipnja odlaze na državno natjecanje u Poreč, potom je na rasporedu  međunarodno natjecanje u Španjolskoj.
 

Iz kategorije: Sport