Datum objave: 12. Studeni 2015

VIDEO Pogledajte atraktivne snimke treking staze prvog 3-bunj Treka koji se održava u subotu

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Ostalo je još samo dva dana do prve treking utrke po škrapama u Šibensko-kninskoj županiji - 3-bunj Treka. Tako će se ovu subotu na startu u središtu Tribunja pojaviti preko 150 sudionika koji će se natjecati u tri kategorije. Profi natjecatelji izabrali su najzahtjevniju "Challanger" dionicu od 20 km-a raznolikog terena, amateri su se prijavili na "Đir" od 10 km-a, a djeca će se zabavljati na za njih osmišljenoj stazi "Limač" od 3 kilometra. Pripreme su u samoj završnici a idejnog začetnika projekta Tribunjca Igora Sedera ugodno je iznenadio vrlo dobar odaziv ljudi iz Tribunja, županije ali i iz drugih krajeva Hrvatske.

"Najviše natjecatelja doći će iz Tribunja, Šibenika i Vodica, što mi je jako drago da smo aktivirali domaće ljude koji do sada nisu imali priliku upoznati treking kao sportsku disciplinu. Uz lokalce, najavljeni su natjecatelji i s Raba, Zagreba i drugih gradova koji su oduševljeni lokacijom i izgledom Tribunjskog kraja", priča nam Seder koji je u posljednjim pripremama za utrku.

Organizatori najavljuju dobro i sunčano vrijeme koje će ih pratiti na utrci, te poručuju kako se natjecatelji mogu prijaviti i na samom startu, na glavnom trgu u Tribunju u subotu ujutro u 9 sati. Startnina je simboličnih 50 kuna.

"Za sve natjecatelje pripremili smo osiguranje i hitnu pomoć, obrok nakon utrke i glazbeni popratni program. Oni najbolji bit će nagrađeni medaljama i vrijednim paktom domaćih proizvoda. Mislim da nas u subotu čeka super sportska fešta u kojoj će uživati svi posjetitelji", najavljuje Seder dobru zabavu.

U nastavku pogledajte atraktivne snimke cijele treking staze od Tribunja prema Tisnom, terena jedinstvenog za ovo područje. Video je snimam popularnim dronom i GoPro kamerom, a autori su Igor Seder i Josip Grubišin.

Video

Iz kategorije: Sport