Datum objave: 06. Travanj 2014

Cibona pobijedila GKK na Baldekinu, Šarić obukao majicu "Moj grad, moj klub"

Diana Ferić
Diana Ferić

Košarkaši GKK Šibenik izgubili su sinoć u završnici košarkaškog prvenstva, od Cibone na svom terenu sa 67 : 81, ali su se „grizli“ cijelu utakmicu nošeni domaćim terenom, punom dvoranom i zdušnim navijanjem Funcuta. Domaći trener dao je prednost svim pa i mlađim igračima. Domaćini su se u nekoliko navrata rezultatom opasno približili Ciboni , ali je utakmica na kraju završila sa 67:81. Šibenčanin Dario Šarić predvodio je goste s 18 poena, deset skokova i šest asistencija, dok je po broju poena prednjačio Siriščević, ubacivši ih 19. Kod Građana je 16 poena ubacio Bašić, a 12 uz osam skokova Teo Petani, piše portal Crosarka.

Dario Šarić je na kraju utakmice, prenosimo s Facebook stranice GKK Šibenik izjavio: „Lijepo se bilo vratiti na Baldekin, u dvoranu u kojoj sam proveo toliko lijepih trenutaka kao klinac. Funcuti su napravili odličnu atmosferu u što uopće nisam sumnjao. Što se tiče utakmice, dobro smo krenuli, otišli na +16, a onda dozvolili Šibeniku da se vrati. Stvarno su nas namučili, ali, bar je bilo zanimljivo, mislim da je publika mogla uživati. Na kraju je prije odlaska na sebe obukao narančastu majicu s natpisom . „Moj grad, moj klub“
GKK Šibenik u sljedećem kolu gostuje kod Alkara u Kninu.

 

Protiv jačeg protivnika, Cedevite sinoć je u Zagrebu izgubilo i drugi šibenski prvoligaš, Jolly JB. Poslije kiksa za Zadrom u prošlom kolu Cedevita je tako zabilježila pobjedu. Kod gostujuće momčadi najbolji je bio Cinac sa 18 koševa.

Jolly u sljedećem kolu na Baldekinu dočekuje Zadar.

Iz kategorije: Sport