Datum objave: 16. Ožujak 2014

MNK Crnica uvjerljivo pobijedio Hajduka s 12 : 4

Diana Ferić
Diana Ferić

Malonogometni klub Crnica, iako oslabljena, bez problema je  svladao Hajduka s 12 : 4, u okviru 16. kola II. HMNL. Strijelci su bili: Radman 5 , Vuković 3, Junaković 3, Belakušić 1.

Crnica je u tom susretu nastupila bez vratara Mihaljevića koji je odrađivao kaznu crvenog kartona, bez Žumberca te ozlijeđenih Mijata i Orlovića koji je zbog teške ozljede izgubljen vjerojatno do kraja ove sezone.

„Bila je to prava prilika da se ostali igrači nametnu i najbolje iskoriste svoju šansu. Na vratima je od prve minute debitirao mladi 17-godišnji Niko Đaković i odlično iskoristio svoju priliku. Dragan Radman je postigao pet zgoditaka, a Dragan Vuković tri i samim tim istaknuli su ozbiljnu kandidaturu za prvog strijelca lige. Naime Vuković na svom kontu ima 25 pogodaka, a Radman 23. U ovoj utakmici istaknuo se i Tony Junaković sa tri zgoditka dok su svi ostali igrači također dobro iskoristili svoju priliku“, priopćili su iz tog kluba.

Crnica se trenutno nalazi na trećem mjestu, s tri boda manje od drugoplasiranog Porto Tolera i s utakmicom manje. Iduće kolo Crnica je domaćin bivšem prvoligašu Mejašima na Baldekinu.

Za Crnicu su nastupili:
Niko Đaković, Ivan Zorica, Josip Vukičević, Tony Junaković, Duje Protega, Dragan Radman, Dragan Vuković, Josip Rončević, Dino Belakušić, Vinko Jurković, Branimir Čačić.
Trener: Željko Silov

Iz kategorije: Sport