Datum objave: 07. Kolovoz 2013

Pauk razočaran odlaskom Petravića, Bulat privremeo preuzeo momčad

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon odlaska dosadašnjeg trenera Damira Petravića s klupe Šibenika, oglasio se i klupski predsjednik Goran Pauk. Kaže kako je iznenađen odlaskom dojučerašnjeg trenera, kako rade na pronalasku novog rješenja za klupu, odnosno kako će do tada momčad voditi pomoćni trener Ivan Bulat, prenosimo sa sportnet -a.
"Damir me je malo razočarao. Dobri smo prijatelji,  bili smo isuigrači bili. On je znao cijelu situaciju oko kluba. Rekao sam mu da sam ne malo već poprilično iznenađen, ali njegova odluka je njegova odluka. Ne mogu je promijeniti, nažalost", rekao je  dan nakon Petravićeva odlaska prvi čovjek  HNK Šibenika Goran Pauk.
Informacija nema niti o novom strategu: "Trenutno razgovaramo, traju nekakvi razgovori tako da vam u ovom trenutku ne mogu ništa konkretnije reći. Prije desetak minuta sam razgovarao s Petravićem da provjerim još jedanput je li to konačno. Jest, konačno je, donio je odluku, a nama je sada da nađemo novog trenera. Bit ćete izviješteni, naravno, kad se to dogodi."
Značajnijih novosti nema niti kad je preoblikovanje u pitanju: "Čekamo odluku Vlade o korekciji visine poreznog duga, ona je vrlo bitna i krucijalna. Do tada rješavamo ono što imamo rješavati u petom krugu, a to je pretvaranje određenih obaveza, odnosno potraživanja od različitih vjerovnika u dionice. To je postupak koji traje s x njih, ali bitna je odluka Vlade i sve ono što smo već ispričali vezano za to. Naznake da će Vlada promijeniti odluku meni postoje već odavno, ali ne događa se. Uglavnom, lobiram sa svih mogućih strana da se konačno postupak donošenja te odluke ubrza i da zaživi na prvoj sjednici Vlade", kazao je predsjednik HNK Šibenik. piše sportnet.

Iz kategorije: Sport