Datum objave: 03. Ožujak 2013

Košarkaši, košarkašice i nogmetaši pobijedili, vaterpolisti ponovno poraženi

Diana Ferić
Diana Ferić

Nogometaši  ŠIbenika te košarkaši i košarkašice Jollija postigli su ovaj vikend uvjerljive pobjede jedino  su šibenski  vaterpolisti zabilježili još jedna poraz i to u Splitu od POŠK-a rezultatom 12:8.
Nogometaši Šibenika  uspješno su započeli proljetni  nastavak prvenstva svladavši  ekipu Radnika na Šubićevcu s čak 4:0. Bio je to i prvi nastup novog trenera Ive Šupe. Šibenčani su poveli  odmah  i drugo poluvrijeme završili s 2:0. U pogađanju protivničke mreže pomogao im je i jak vjetar koji je puhao u za njih pogodnom pravcu. Fuštar i Blaić postigli su  po jedna a Slavica je dao dva gola. U sljedećem kolu igraju kod Mosora.

Bez problema su sinoć na Baldekinu sve protivnike, osječki Sokol svladali i košarkaši Jolly JB rezultatom 94:64, a to im je bila i prva utakmica s novim  trenerom  Ivanom Vekićem. Dobro su ušli u igru i vrlo brzo postigli veliku razliku u koševima tako da Osječani nisu imali puno šanse za pobjedu. U redovima Šibenčana najviše koševa dali su Garbrić 21 i Mrva, 18.

Dobro su igrale i košarkašice Jolly JBS koje su s 88:45 svladale ekipu Splita. Najučinkovitije su bile Luca Ivanković s 21 i Semren s 20 koševa. Nakon h ipak lakših utakmica u nastavku Kupan ih očekuju okršaji sa sebi ravnim košarkašica.

FOTO: Ante Baranić

Iz kategorije: Sport