Datum objave: 02. Ožujak 2013

Golman "Šibenika" Josip Škorić prešao u Hong Kong

Diana Ferić
Diana Ferić

Josip Škorić, iskusni i provjereni vratar, koji je na Šubićevac stigao posljednjeg dana prijelaznog roka u kolovozu prošle godine, karijeru će nastaviti u dalekom Hong Kongu piše sportnet. Tako Šibenik danas, u nastavku prvenstva na Šubićevcu bez njega dočekuje momčad Radnika s kojom igraju od 15 sati.

Da je vijest o odlasku istinita, potvrdio nam je sam Škorić u telefonskom razgovoru: "Sinoć sam primio poziv, kratko sam im poslao svoj CV, njima je hitno trebao vratar. Sve se dogodilo u najbržem mogućem roku", prenosimo s portala sportnet.

"U pitanju je Prva liga, a ime kluba još ne bih iznosio. Potpisao sam predugovor, poslali su mi odmah povratnu kartu. Dogovorili smo suradnju do kraja sezone, pa ćemo vidjeti kakva će potencijalna daljnja suradnja biti. Šibenik nije pravio nikakve probleme, takva se ponuda nikako ne bi smjela odbiti", dodao je sad već bivši vratar Narančastih.
Škorić je istaknuo i kako svom bivšem klubu želi sve najbolje u nastavku natjecanja: "Šibeniku želim sve najbolje. Ne sumnjam da će izboriti povratak u Prvu ligu. Meni je boravak ovdje bio jedno predivno iskustvo, od ljudi u klubu, oko kluba, navijača, posebno mojih suigrača. Sve će mi ostati u jednom predivnom sjećanju."
Odlaskom Škorića, Šibenčani su ostali na dvojici mladih vratara – 19-godišnjem Ivanu Živkoviću i dvije godine starijem Jakovu Jeliću, piše sportnet.

FOTO. Index.hr

Iz kategorije: Sport