Sidebar Menu

Datum objave: 01. Veljača 2013

Košarkaši GKK Šibenik ne misle o Boriku nego o utakmici s Metkovićem

Diana Ferić
Diana Ferić

Košarkaši i trener Građanskog  košarkaškog  kluba Jeronimo Šarin smatraju da se u javnosti prerano diglo previše buke u vezi s njihovim susretom sa zadarskim  Sonikom 17. veljače na Baldekinu, a njima je, kako su kazali na današnoj konferenciji za novinare, jbitno da se koncentriraju na sutrašnju utakmicu s Metkovićem i  susret s Poličnikom koji predhode tom duelu. Na konferenciju  za novinare prvi put su nastupili novopridošli igrači tog kluba  Ivan Grgat i  Marko Sandrić. "Nama je i sutrašnja  utakmica opasna, a  već sedam dana svi govore samo o utakmici protiv Sonika. Iako je Metković postigao pet pobjeda u šest zadnjih utakmica, naš je cilj jasan, a to je pobjeda. Naši  igrači su spremni osim Šamadana koji vjerojatno ovu utakmicu neće igrati", kazao je  Šarin.

Marko Sandrić je za Metkovićane rekao da je riječ o momčadi koja je spoj mladosti i iskustva i da su svejsni da s njima neće biti lako.Centar Ivan Grgat je izjavio kako ne smiju nikoga podcjenjvati  i da i ostatak ekipe treba tako razmišljati. "Tenzije prema Boriku su preuranjene. Mislim da mi trebamo ići korak po korak. Moramo se fokuisrati na Metković koji, vjerujem,  možemo pobijediti. Čeka nas nakon toga još i Poličnik. Sav fokus treba usmjeriti prema tim utakmica, a kad dođe vrijeme razmišljat ćemo o utakmici koja je apostrofirana kao najvažnija", kazao je Grgat.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.