Sidebar Menu

Datum objave: 20. Prosinac 2019

DANI DJEČJE RADOSTI:Djed Božićnjak na veselim saonicama stiže u Dalmare centar

Diana Ferić
Diana Ferić

“Ho-ho-ho” već odzvanja Dalmare centrom, jer ove subote, 21.prosinca na svojim veselim saonicama stiže Djed Božićnjak. Pozivaju se svi mališani da zajedno dočekuju omiljenog djedicu i pritom uživaju u božićnom party-u

Nakon Vilenjaka, stigao je red da Dalmare shopping centar posjeti poznati nam Djedica. Iz pouzdanih izvora doznajemo kako se već uputio iz daleke Laponije, preko sedam gora i sedam mora na svoju zadnju postaju – Dalmare centar. Kada? Ove subote, 21. prosinca. U koliko sati? U vremenu od 17 do 20h. A što nas sve očekuje?

Kako napisati pismo Djedu Božićnjaku, što ono mora sve sadržavati da bi se želje i ostvarile, naučit ćemo u radionici Pisanje pisama Djedu Božićnjaku. Jer osim papira i olovke, postoji i par trikova kako osvojiti srce veselog djedice. Nadamo se kako ćemo to što prije napisati, jer sve mora biti spremno za poseban doček. Djedica je najavio i veliku zabavu sa svim mališanima, jer kako kaže ‘bili su više nego dobri ove godine’. Zato pripremite božićne ukrase, osigurajte osmijeh na licu i zaputite se prema Dalmare centru.

Svakako imamo i veselje za one malo veće? a to je naše KOLO SREĆE..koje se okreće i osvajaju se nagrade najveće…Zavrtite kolo sreće od 18h i osvojite super nagrade?

Iz kategorije: Sponozirani članci

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam