Datum objave: 14. Lipanj 2019

Dalmare vas poziva na proslavu svog 15. rođendana uz rođendanske popuste i odličnu zabavu

Diana Ferić
Diana Ferić

Centar najboljeg shoppinga slavi 15 rođendan, a to znači da vas očekuje nezaboravan party koji će trajati sutra cijeli dan! Dobro zabavu garantira grupa Fenix, a velika nagradna igra, rođendanski popusti, torta, dječje radionice, kolo sreće samo su neka od iznenađenja koje vam je pripremio Dalmare centar

Dalmare je i ove godine odlučio pripremiti odličnu zabavu uz super nagrade. Kako to ne biste propustili, zapišite u svoje kalendare datum 14. lipnja, kada će vas na glavnom trgu centra čekati Aladinova pustolovina od 10 do 21 sat.

Markantni Disneyjev lik Aladin na svom će letećem sagu doletjeti i donijeti pregršt interaktivnih i kreativnih radionica za one najmlađe. Kako izraditi Aladinov nakit i maske čarobnog duha, otkriti čari Aladinovih pustolovina i reći rođendanske želje, samo su dio onoga što Aladinova družba sprema za najmanje posjetitelje Dalmare centra.

Za malo starije, na glavnom trgu od 17 sati žurno će se vrtjeti Kolo sreće. Lijevo, desno, brzo, polako, ali sigurno donosi brojne nagrade. Uz nagrade, kako i priliči slavljeniku, Dalmare vam u petak, 14. lipnja, daruje brojne popuste u svojim trgovinama.

Rođendansku proslavu zaokružit će bend Fenix koji će od 16 do 21 sat na glavnom trgu centra u nekoliko setova zabavljati sve posjetitelje. Nakon plesanja i super zabave, slijedi najslađi dio - rezanje torte i pjevanje slavljeniku, a izvlačenje VELIKE ROĐENDANSKE NAGRADNE IGRE, rezervirano je za 19h!

Kako bi svi posjetitelji mogli doći na proslavu, Dalmare taj dan organizira besplatnu dodatnu liniju buseva, pa će izvanredna linija u petak, 14. lipnja voziti prema sljedećem rasporedu:
Polazak iz Knina u 15h i povratak iz Dalmarea u Knin u 21h
Polazak sa Šubićevca u 15h i povratak iz Dalmarea, isto preko svih gradskih stanica u 21h

*Subotnja linija vozi po redovnom rasporedu koja je ujedno i posljednja za ovu sezonu. Ponovo će linije voziti od rujna*

 

Iz kategorije: Sponozirani članci