Datum objave: 23. Srpanj 2018

Iz Dalmare centra vas pozivaju:Uronite u totalna sezonska sniženja

Diana Ferić
Diana Ferić

Istraživanje je pokazalo kako postoji više tipova shoppingholičarki – one kojima je kupnja terapija, one koje kupuju na brzinu, one kojima je poseban užitak dogovoriti se s prijateljicama i krenuti u ‘lov’, one koje najviše vole same otkrivati modne trendove... Posebna kategorija, koja će poskočiti od radosti na vijest da su se u Dalmare centru sniženja popela do vrtoglavih 70 posto su žene koje strpljivo čekaju popuste. Jer, isplatilo se!

U Dalmareu sve vrvi od moćnih postotaka koji se penju i do vrtoglavih 70 posto ... Samo trebate prošetati shopping centrom, zastati kod pravog izloga, ‘upecati’ ulov sezone i uzdignute glave prošetati s vrećicom punom omiljenih proizvoda.

A za dobar ulov prilika je mnogo u trgovinama Mango, H&M, Replay, Sportina, Calzedonia, Tom Tailor, New Yorker, Leo store, S. Oliver, Di Caprio, Mana... Pronađite za sebe neodoljive lepršave haljine ili novi kupaći kostim, za njega super košulju ili traperice, za djecu komade po super cijenama u kojima će biti chic i u trendu.

S raskošnim izborom udobne i moderne obuće za izlaske, večere i lagane šetnje gradom, čekaju vas Peko, CCC, Mass shoes i ShoeBeDo, dok ćete u Addidas, Intersport, Nike, Hervis i Sport Vision trgovinama pronaći sve što vam treba za aktivno sportsko ljeto.
Od omiljenog shoppinga predahnite uz gastro delicije u restoranu, pizzeriji i baru Food & Food ili McDonald’su. A posebna poslastica za mališane nalazi se u moderno opremljenom prostoru vesele igraonice Happyland čije profesionalno osoblje svaki tjedan priprema novo iznenađenje.

 

Kako biste sve imali nadohvat ruke, ne trebate puno tražiti jer Dalmare ima mobilnu aplikaciju koja je dostupna na pametnim telefonima. Aplikacija se može besplatno preuzeti na Google Playu i u App Storeu i samo jednim klikom možete doći do informacija o svim popustima, akcijama, trgovinama, kolekcijama, savjetima, vremenskoj prognozi i događanjima u gradu.

Zato ne gubite vrijeme, prepustite se modnim igrama bez granice uz super ljetne popuste u shopping centru Dalmare, poručuju iz tog centra.

(adv)

 

Iz kategorije: Sponozirani članci