Datum objave: 21. Lipanj 2017

Neki su apartmani već popunjeni za cijelu sezonu. Provjerite zašto?

Diana Ferić
Diana Ferić

Trendovi na tržištu iznajmljivanja apartmana, soba, vila ili kuća za odmor govore kako se sve više vlasnika odlučuje na provjereni model suradnje sa partnerom – organizatorom privatnog smještaja. Besplatno oglašavanje, veća popunjenost i ušteda vremena samo su neki od razloga.

Direct Booker (LINK http://www.direct-booker.com/iznajmljivaci ) je vodeći online organizator privatnog smještaja u regiji, sa sjedištem u Dubrovniku, te područnim uredima i franšizama u Šibeniku, Zadru, Splitu, Zagrebu, Crnoj Gori, Sarajevu i Sloveniji.

Široka ponuda privatnog smještaja obuhvaća smještajne jedinice od vrhunskih luksuznih apartmana i vila, do studio apartmana i soba. Tim stručnjaka zadužen je za preko 4 000 smještajnih jedinica, godišnje odrade preko 50 000 rezervacija, i dovedu gotovo 200 000 gostiju godišnje.

Zašto se sve više iznajmljivača odlučuje na suradnju s Direct Bookerom?

Rezervacije su brze i jednostavne. Vlasnici dobivaju instantnu potvrdu rezervacije sa svim detaljima koji se tiču dolazaka gostiju. Dostupnost smještaja i sve ostale važne informacije automatski se ažuriraju.

Globalna prisutnost. Prezentacija i online prodaja obavlja se na nekoliko stotina partnerskih kanala prodaje, među kojima su i najpopularnije svjetske stranice za rezervaciju smještaja, poput Booking.com-a, AirBnb-a, Expedie itd.

Privatni account manager i korisnička služba 24/7. Svaki objekt ima vlastitog account managera koji regulira cijenu smještaja u skladu s trendovima na tržištu, i tako za vlasnika izvlači maksimalnu zaradu. Također, tu je i korisnička služba dostupna u svako doba dana i noći, koja preuzima cjelokupnu komunikaciju s gostima i brine se za sve njihove zahtjeve.

Besplatno profesionalno oglašavanje. Tim stručnjaka štedi vam vrijeme i novac, povećavajući vidljivost vašeg smještaja na turističkim web stranicama i portalima, ali i kroz razne druge kanale, poput newslettera, blogova, te društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram i Twitter.

Potpuna sloboda. Vlasnik ima punu autonomiju bez ekskluzivnog ugovora, i o svemu odlučuje sam – može se sam oglašavati i popunjavati objekte putem svojih privatnih kanala, čak i preko drugih agencija. Direct Booker vlasnicima uvijek stoji na raspolaganju, ali konačna odluka je uvijek njihova – vlasnici biraju cijenu,datume, i kućna pravila.

Uz sve to, ponuda Direct Bookera sadrži i brojne dodatne aktivnosti za vaše goste, ovisno o njihovim željama i potrebama: prijevoz, izlete, najam vozila, vodiča, zatim pogodnosti ili popuste u restoranima, klubovima, salonima za ljepotu, te još puno raznovrsnog sadržaja.

Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu direct-booker.com, ili kontaktirajte regionalnog predstavnika, bez obaveze, na 098/193-6191.

 

adv
 

Iz kategorije: Sponozirani članci