Datum objave: 14. Travanj 2017

Veseli Uskrs za najmlađe u shopping centru Dalmare

Diana Ferić
Diana Ferić

Dalmare ove subote, 15. travnja postaje dječja oaza kreativnosti, dobre energije i zabave. Za najmlađe se od 11 do 19.30 sati organizira cjelodnevni event pod nazivom “Veseli Uskrs u Dalmare centru” uz brojne nagrade

Naime, omiljeno shopping odredište Šibenčana i stanovnika okolnih mjesta, Dalmare centar, i ovih je blagdana zaposlio marljive zečiće kako biste Uskrs dočekali u miru i veselju oko blagdanskog stola sa svojim najdražima.

Dalmare je pripremio razne sadržaje u predblagdanskom tjednu s posebnim naglaskom na aktivnostima za najmlađe. kako bi roditelji bezbrižno obavili blagdansku kupovinu. 'Veseli Uskrs u Dalmare centru' sadržavat će izradu uskrsnog vjenčića i zeca, memory natjecanja, zanimljive igre, kreativne radionice i još mnogo dobre zabave okupirat će najmlađe Šibenčane, a one najbolje Dalmare će nagraditi kino ulaznicama te prigodnim poklon paketima trgovina.

U 17 sati male zaljubljenike u kazalište sigurno će oduševit interaktivna predstava "Upoznajte uskrsnog zeca". Smušeni zeko Teodor i koka Lota angažirat će male istraživače u potrazi za pisanicom i zabaviti ih brojnim drugim igrama. Zato skoknite, hop-hop, do shopping centra Dalmare jer tamo je kupnja prava avantura, poručuju iz Dalmare centra.
 

Iz kategorije: Sponozirani članci