Datum objave: 22. Ožujak 2017

Trendseteri, ne propustite otvaranje dućana s.Oliver u petak u Dalmareu

Diana Ferić
Diana Ferić

Shopping centar Dalmare na prvoj etaži u petak. 24. ožujka dobiva još jedno pojačanje iz svijeta mode. Trgovina s.Oliver otvara vrata raja svih trendesetera koji će tom prilikom moći uživati u novoj s.Oliver “Q/S designed by” liniji globalne DJ zvijezde Robina Shultza, prepoznatljivoj RED label kolekciji te će biti nagrađeni s.Oliver torbom tijekom prve kupnje

 

Svi posjetitelji shopping centra Dalmare u petak, 24. ožujka uvjerit će se da moda i glazba mogu biti sjajan par i idealna kombinacija za proljetni makeover.
Na policama s.Oliver trgovine osvanut će ekskluzivna “Q/S kolekcija designed by” koju je osmislio svjetski poznati DJ Robin Shultz u suradnji sa s.Oliver timom kako bi pokazao bezgraničnu moć glazbene i modne estetike bez obzira na osobni stil, raspoloženje ili prigodu.

Osim što će se na dan otvorenja Dalmaroljupci upoznati s jedinstvenom s.Oliver trendi i urbanom kolekcijom za žene i muškarce, moći će uživati u novitetima dobro poznate modne linije RED LABEL koja nikada ne razočara svojim kreativnim, dinamičnim odnosno trendesterskim đirom. A još jedan razlog za dolazak na otvorenje i kupnju omiljenog komada odjeće potvrđuje s.Oliver ekipa koja svakog kupca nagrađuje torbom kako bi u potpunosti bili spremni zavladati rivom, špicom i ostalim omiljenim modnim punktovima.

Ono što isto treba istaknuti kod ovog renomiranog brenda je međusobno nadopunjavanje i lako kombiniranje kolekcija jer kako kažu u s.Oliveru, moda bi trebala biti dizajnirana za sve, za svaki dan i za sve prilike. Zato nema potrebe brinuti što izabrati od najnovijih trendova jer novo modno pojačanje riješit će sve vaše nedoumice. Dalmare i s.Oliver čekaju vas otvorenih vrata (i ruku). :-)
(adv)
 

Iz kategorije: Sponozirani članci
Označeno u: