Datum objave: 28. Veljača 2017

Direct Booker: Kako do više gostiju u svom apartmanu ili kući za odmor

Šibenik News
Šibenik News

Trendovi na tržištu iznajmljivanja apartmana, soba, vila ili kuća za odmor govore kako se sve više vlasnika odlučuje na provjereni model suradnje s partnerom – organizatorom privatnog smještaja. Besplatno oglašavanje, veća popunjenost i ušteda vremena samo su neki od razloga.

 

 

Direct Booker je vodeći online organizator privatnog smještaja u regiji, sa sjedištem u Dubrovniku, te područnim uredima i franšizama u Šibeniku, Zadru, Splitu, Zagrebu, Crnoj Gori, Sarajevu i Makedoniji. Široka ponuda privatnog smještaja obuhvaća smještajne jedinice od vrhunskih luksuznih apartmana i vila, do studio apartmana i soba.

 

 

Direct Booker vlasnicima nudi mogućnost da prepuste brigu o iznajmljivanju vrhunskim stručnjacima, koji vode preko 4 000 smještajnih jedinica, godišnje odrade preko 50 000 rezervacija i dovedu gotovo 200 000 gostiju godišnje. Prezentacija i on-line prodaja obavlja se na nekoliko stotina partnerskih kanala prodaje, među kojima su i najpopularnije svjetske stranice za rezervaciju smještaja, poput Booking.com-a, AirBnb-a, Expedie itd.

 

 

Ako ste iznajmljivač, i odlučite se na ovakvu vrstu suradnje, ono najvažnije za vas je da:


– nemate troškove oglašavanja
– imate 24-satnu podršku i osobnog booking managera, koji se brine za maksimalnu popunjenost vašeg smještaja, te kontinuirano prati stanje na tržištu
– suradnja je otvorenog tipa ( nemate ekskluzivni ugovor, već prodajete i dalje svojim kanalima prodaje).

 

Uz sve to, ponuda Direct Bookera sadrži i brojne dodatne aktivnosti za vaše goste, ovisno o njihovim željama i potrebama: prijevoz, izlete, najam vozila, vodiče, te još puno raznovrsnog sadržaja.

 

Za sve dodatne informacije posjetite web stranicu direct-booker.com, ili kontaktirajte regionalnog predstavnika, bez obaveze, na 098/193-6191.

Iz kategorije: Sponozirani članci