Sidebar Menu

Datum objave: 04. Svi 2015

Poliklinika Vita - Znanje i vrhunska tehnologija u službi zdravlja

Šibenik News
Šibenik News

 

Poliklinika Vita započela je s radom prije sedam godina kao prva potpuno digitalizirana i informatički umrežena poliklinika u nas, a do danas se razvila u zdravstvenu instituciju koja sustavno primjenjuje najnovija znanstvena dostignuća i napredne tehnologije u dijagnostici. Njene temeljne djelatnosti su specijalističko - konzilijarna zdravstvena zaštita i dijagnostika. Od početka njen se rad temelji na digitalnoj radiologiji kao pretpostavci za njeno uključivanje u mrežu digitalnih radiologija, kako u Hrvatskoj, tako i na globalnoj razini. Prije Vite takvih zdravstvenih ustanova nije u Hrvatskoj bilo ni u javnom ni u privatnom sektoru osim u Zagrebu i Splitu. Tada se ni gradovi puno veći Šibenika nisu mogli pohvaliti uporabom tako napredne tehnologije i znanja u službi zdravlja. Potrebno je naglasiti da je Poliklinika Vita u cijelosti šibenski projekt koji je od osnutka do danas rastao i razvijao se konstantno usvajajući najnovija znanstvena postignuća i prateći napredak tehnologije. 

 Posebna vrijednost u radu Vite je sustava drugog, konzultantskog, mišljenja (second opinion), očitavanja nalaza bilo gdje u svijetu kao regularnog načina za postavljanje maksimalno točne dijagnoze. Pravo na drugo mišljenje sadržano je već u temeljnoj cijeni svih usluga ove poliklinike, a po želji pacijenta može ga dati bilo koji stručnjak iz bilo koje zemlje na svijetu.
Drugo mišljenje, ako nisu apsolutno sigurni u dijagnozu ili je dijagnoza suspektna, traže i sami djelatnici Vite s ciljem da njihovi pacijenti dobiju u najkraćem roku najtočniju moguću dijagnozu jer samo točna i pravovremena dijagnoza čuva zdravlje i spašava živote. Svjesni njene važnosti u Poliklinici Vita razvili su cjelovitu paletu dijagnostičkih usluga i metoda, a od nedavno i usluga laboratorijskih pretraga pa je tu moguće na jednom mjestu obaviti i cjeloviti sistematski pregled. Važno je znati da Vita ima vlastiti tim liječnika specijalista u kojem su kardiolog dr. Edvin Paro Vidolin, ginekologinja dr. Indira Vukčević i radiolog dr. Vlatko Knežević, da uspješno surađuje s Općom bolnicom Šibensko – kninske županije te da ima ugovore sa svim osiguravajućim kućama koje pružaju uslugu dodatnog zdravstvenog osiguranja E.P.

Šibenik, Matije Gupca 93
Tel: 022 312 644
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 
www.dijagnostika-vita.hr 
Radno vrijeme:
Od ponedjeljka do petka od 8,00 do 20,00, a subotom po dogovoru

USLUGE:
Magnetska rezonanca (MR)
Kompjutorizirana tomografija (CT)
Digitalna mamografija
Ultrazvuk s color doplerom
3D i 4D ultrazvuk
Digitalizirana radiološka snimanja
RTG zubi i čeljusti

ORDINACIJE:
Radiologija
Ginekologija
Interna (kardiologija)
  
 

Iz kategorije: Sponozirani članci
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam