Datum objave: 22. Svibanj 2020

TUŽNA VIJEST / Od koronavirusa preminuo u KBC -u 57 - godišnji muškarac iz Murtera, do sada u Županiji imamo pet žrtava te bolesti

Diana Ferić
Diana Ferić

 Preminuo je još jedna oboljeli od COVID - 19 bolesti  iz Šibensko - kninske županije i to Murterin star samo 57 godina. On je bio na respiratoru u KBC Split.  Inače,  deveti dan za redom u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih osoba od COVID-19U KBC-u Split preminula je muška osoba s područja otoka Murtera, rođena 1963. godine, što znači da je s današnjim danom ukupno pet osoba s područja Šibensko-kninske županije preminulo od bolesti COVID-19.

Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitaliziran je jedan pacijent pozitivan na koronavirus i nije na respiratoru.  Jedan pacijent s našeg područja i dalje se liječe u KBC-u Split.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 69 osoba i svi su kontakti COVID-19 pozitivnih osoba. Do danas je u Šibensko-kninskoj županiji uzeto 2307 uzoraka.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena ni jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije.

Iz kategorije: MOK