Datum objave: 28. Listopad 2011

Modna revija mladih šibenskih kreatorica

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Modno- humanitarni spektakl čeka nas idućeg tjedna u trgovačkom centru Dalmare. Unikatne  komade odjeće u futurističkom, vintage i retro stilu predstavit će u četvrtak 3. studenog  mlade šibenske modne dizajnerice Rozalija Matov, Dora Barbarić i Marija Krnić, a osim odjeće bit će izložen i nakit kojeg su izradile Lana Stojićević i Ella Perok. Organizatorice modne revije su Blackie & Blondie, odnosno crnka i plavuša Sanja Lydia Kulušić i Marija Matić sve poznatije šibenske modne blogerice. Sav novac od prodane odjeće i nakita ide za liječenje mladića Vinka Ljubičića koji je nedavno stradao u prometnoj nesreći.
Za one kojima se odjeća i nakit svide, no nemaju dovoljno novca za unikatne komade, organizatorice su osmislile šibensku verziju zagrebačkog buvljaka „Hrelić“  na kojem će se retro odjeća i modni dodaci moći kupiti za „male pare“ već od 5 kuna, a najskuplji komad odjeće neće koštati više od 50 kuna.  Svi zainteresirani mogu razgledati  stvarčice već pola sata prije revije  i rezervirati omiljeni komad odjeće ili nakita. Za zabavni dio programa pobrinut će se Plesni klub Salsaton, baletni studio 'Collegium musicum' , pjevačica Mateja Šeneta i glazbeni trio  Dražen Marković, Frane Šunjerga i Luka Cvetić
Modna revija održava se pod okriljem Šibenske udruge mladih ŠUM, a program u trgovačkom centru Dalmare počinje u četvrtak 3. listopada od 18 sati.

Iz kategorije: Kultura