Datum objave: 14. Lipanj 2021

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA I ILUSTRACIJA DORE BARBARIĆ U Na.ma.lo / Umjetnica poznatija kao Monsieur Dorian želi svojim radovima popularizirati hrvatske znamenitosti i ljepote

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Pop-up izložba „Dreamy Croatia“ kreativne šibenske ilustratorice Dore Barbarić, postavljena je  u šibenskom coffee & wine baru Na.ma.lo, zajedno s fotografijama.

Dora Barbarić,  poznatija pod imenom Monsieur Dorian pokrenula je ovaj projekt početkom 2021. godine, s ciljem da približi ljepote Hrvatske  domaćim, ali i stranim zaljubljenicima u ilustraciju. Do danas je kreirala 17 ilustracija neslužbenog naziva „Dreamy”. Motivi su joj najpoznatije hrvatske znamenitosti ,ali i poneka skrivena blaga.
 
 
"Ekipa  iz restorana Na.ma.lo neprestano trudi se da svojim gostima ponudi više od kvalitetne kave i vrhunskih vina pa je ova pop-up izložba postavljena je uoči 61. Međunarodnog dječjeg festivala, a trajat će sve do konca festivala 3. srpnja.
Gosti kafića prilikom kupovine ilustracija ostvarit će popust od 10 posto, a dok traje izložba možete  sudjelovati na Instagram natječaju te osvojiti vrijedne nagrade", kaže Žana Karabatić, vlasnica coffee & wine baruaNa.ma.lo.
 
Iz kategorije: Kultura