Datum objave: 19. Prosinac 2019

ŠIBENSKA GRADSKA STRAŽA: Predstavili nove odore autor kojih je kao i starih modna dizajnerica Karmen Herceg

Diana Ferić
Diana Ferić

Nova odora Šibenske gradske straže koji je dizajnirala i izradila modna kreatorica Karmen Herceg predstavljena je danas na svečanoj sjednici te udruge koja je održana u Interpretacijskom centru katedrale sv. Jakova Civitas Sacra. Uručene su zahvalnice svima koji na poseban način pridonose radu Udruge.

Prigodnim govorom nazočnima su se obratili u ime Šibensko-kninskog župana Gorana Pauka, pročelnica Ureda župana Senka Bilać, gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić, biskup u miru, mons. Ante Ivas, te predsjednik Udruge Šibenske gradske straže Krste Friganović.

„Postali ste prepoznatljiv brend našega grada, sudjelujete u svim gradskim i županijskim manifestacijama, ali i diljem Lijepe naše. Predstavljate i naš grad u inozemstvu i nema onoga koji ostaje ravnodušan kad vas vidi tako ponosite i stamene, baš kao što je i naš Šibenik“ – kazala je pročelnica Ureda župana Senka Bilać i poželjela im daljnji uspjeh u radu.

Uz članove Šibenske gradske straže svečanosti su nazočili i šibenski biskup , mons. Tomislav Rogić, zamjenik gradonačelnika Paško Rakić, šibenska dizajnerica Karmen Herceg, te predstavnici ustanova i tvrtki iz grada i županije.

Iz kategorije: Kultura