Datum objave: 03. Rujan 2019

Sutra počinje 12. Outlook Festival, posljednji u Puli. Bit ćemo tamo!

Igor Bergam
Igor Bergam

Prvi tjedan rujna u Puli obilježit će najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture, 12. Outlook festival, koji će se održati od 5. do 9. rujna na tvrđavi, a tradicionalno će biti otvoren koncertom u pulskoj Areni 4. rujna.

Kako bi dugo ostao u sjećanju, spektakl će uveličati Mala & The Outlook Orchestra. Malu, kao jednog od najbitnijih autora u modernoj bass glazbi, čija kreativnosti i utjecaj ne jenjavaju niti nakon 20 godina na sceni, pratit će The Outlook Orchestra ritam sekcija, a svojim nastupima pridružit će im se i legenda drum’n’bassa Andy C, reper Loyle Carner, Shy FX i njegov Ragamuffin Soundsystem te miljenici festivalske publike Gentleman’s Dub Club. Nakon toga festival seli na čarobnu tvrđavu Punta Christo gdje će se u četiri dana izmijeniti preko 300 bass glazbenika iz cijelog svijeta. Chase & Status, Bugzy Malone, Goldie, Kabaka Pyramid, Flava D, DJ Zinc, My Nu Leng, Dread MC, Grooverider, LTJ Bukem, Calibre, Randall, dBridge, Egoless, Filip Motovunski, Kali Fat Dub, Billain, Digitron te Dr.Obi & Anja G. samo su neki od njih.

 

 

Ulaznice za koncert otvorenja, kao i za festival, po cijenama za posjetitelje iz Hrvatske i regije mogu se naći u Entrio sistemu, i na svim Entrio prodajnim mjestima.

Ako ste u zadnjem desetljeću ikada posjetili Outlook, onda znate da su atmosfera, zabava i dobra energija na tvrđavi Punta Christo jedinstveni i neponovljivi, stoga vjerujemo da ćete im se pridružiti i ovo ljeto. Ako pak još nikada niste prisustvovali festivalu ovo vam je prilika koju ne smijete propustiti. Vidimo se na tvrđavi, sačuvajte posljednji ples!

Kao i svake godine fotoreporteri portala Šibenik News pratit će sve dane festivala i donositi priče o Šibenčanima na zadnjem Outlooku!

 

Iz kategorije: Kultura