Datum objave: 10. Srpanj 2019

REGIUS festival "mazi" svoje posjetitelje:Osiguran dnevni i noćni prijevoz brodom do Martinske,povratak autobusom, taxi - boat...

Diana Ferić
Diana Ferić

Sezonu festivala na Martinskoj otvara u petak, 12. srpnja kultni REGIUS festival, a organizator. Udruga P.A.R.K. se pobrinuo i za to da posjetiteljima Martinska bude lako dostupna pa je organiziran prijevoz brodom, a rano ujutro, nakon završetka programa, autobusom.

Tako će biti i za svih sedam glazbenih programa koji će se izmijenit tijekom srpnja i kolovoza na Martinskoj.

Kako bi dolazak na Martinsku bio što brži i lakši, uvedene su dvije brodske liniije; dnevna i noćna broda Avalon.
Dnevna kružna linija vozit će šest puta dnevno s polaskom iz Mandaline, a nakon toga će pristajati na pontonu kod autobusnog kolodvora i kod topova prije same Martinske, a cijena je 10kn.

 

Pošto program Regiusa počinje već od 16:00 uz čak tri DJ akta, onda je ovo super prilika za kupanje i opuštanje do koncertnog dijela programa koji počinje u 21:00.

Za one koji će se rađe doma pripremati za festival, osiguran je i noćni prijevoz koji kreće s pontona kod kolodvora u 21:00, 22:00 i 23:00 sata, a povratak je u 06:00 autobusom s Martinske. Cijena noćnog broda je 20kn, a ukoliko ćete kombinirati brod i autobus, povratna karta je 30kn.

 

Osim broda Avalon, uvijek možete nazvati Taxi Boat čija je cijena do Martinske za 1-6 osoba 100kn, a za 7-11 osoba 150kn.


Regius ove godine ima suradnju s taxi prijevozom Bolt te će svi novi i postojeći korisnici dobiti popust na prvu vožnju. Za detalje pratite Regius Facebook.


Na Regiusu ove godine sviraju: Električni orgazam, Zoster, Eyesburn, Sajsi MC, Stoka, Cold Snap, Them Moose Rush i Linkin Park tribute band – Piknik Park te 5 DJ aktova.
FOTKA SATNICE FESTIVAL

Cijena festivalske ulaznice je 120kn, a na dan festivala 150 te uključuje i besplatni kamp.

 

Za četiri  ulaznice kupljene online, peta je gratis.
https://www.regius-festival.com/ulaznice/


 

Iz kategorije: Kultura