Datum objave: 11. Travanj 2019

Pogledajte sve modele s kojima se Đina Grbin predstavila na ovogodišnjem Zagreb Fashion Destinationu

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska modna dizajnerica Đina Grbin koja za sebe najviše voli reći da je "obična šalturica" iz Šibenika predstavila se pod svojim brendom "Sani design" s 10 modela na ovogodišnjem Zagreb Fashion Destinationu, rame uz rame sa školovanim modnim kreatorima i požnjela uspjeh. Prvi put je nastupila na tom modnom događanju, njezine su kreacije bile zapažene kao neobične i smjele. Nije odustala od tog nastupa iako je dobila tešku virozu pa ju je predstavljala njezina suradnica Rosemarie Poparić.

 

"Ovog puta nisam bila nešto posebno inspirirana. Bojala sam se da će me pokopati, ali na kraju je sve ispalo super. Revija je bila odlično posjećena i moji su modeli bili zapaženi. Iz direkcije tog događanja su mi rekli da je sve bilo jako lijepo,a dobila sam i komplimente stručnih ljudi. Tihana Harapin-Zalepugin je, primjerice rekla da je kolekcija jako dobra i da ima glavu i rep", kazala nam je Đina Grbin.

 

Minimalistička priča kratko i jasno složena u nekoliko izlaza na pistu. Manekenke su u Sani Designu Đine Grbin koračale strogo u monokromatskim, većinom crnim haljinama silueta koje su maglovito podsjećali na samuraje. Osim crne, na pisti se našla i bijela, te kombinacija obje u raznim geometrijskim grafizmima. Među njima se našla i jedna crvena haljina koja nije ispadala iz konteksta, naprotiv, cijeloj je reviji dodala jedno osvježenje u trenu kad je to, nakon nekoliko akromatskih lookova, trebalo, piše o Đininoj kolekciji Elle.

 

To joj je dalo dodatni podstrek u pripremi kolekcije proljeće - ljeto koja će se moći kupiti na web shopu njezinog modnog brenda.
   

Iz kategorije: Kultura