Datum objave: 29. Lipanj 2018

Višnjićeva razonoda s obitelji i prijateljima u rodnom Šibeniku

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski glumac s losanđeleskom adresom Goran Višnjić od jučer boravi u rodnom gradu! Nedugo po dolasku u Šibenik, posjetio je Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku u kojem se održava program 58. Međunarodnog dječjeg festivala. Sinoć je bio gost iznenađenja na slavljeničkom koncerti Šibenske narodne glazbe na tvrđavi svetog Mihovila na kojem je recitirao Arsenovu  pjesmu "Ne daj se Ines".

 

U Šibeniku će, kako je kazao, vrijeme provoditi s članovima obitelji i prijateljima, prvenstveno s djecom Tinom i Lanom. 'Tu sam zasad samo s njima jer ako odjednom dođem sa svima nema šanse da ću išta stići napraviti', kazao je s osmijehom na licu ponosan otac četvero mališana.

 

'Plan i program je bio zezancija s obitelji i prijateljima', kratko je komentirao Višnjić iz ureda svog dugogodišnjeg prijatelja, kazališnog producenta Željka Kolopera u čijem je društvu proveo i vrijeme na koncertu Šibenske narodne glazbe na tvrđavi svetog Mihovila gdje festivalce i goste prevozi Suzuki.

Prije nekoliko godina, Goran Višnjić ponio je titulu ambasadora šibenskog Međunarodnog dječjeg festivala i, kako kaže, po tom se pitanju uvijek nešto kemija.
 

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: