Datum objave: 12. Travanj 2018

Izložba 'Produktivni gradovi' na temu nekadašnjeg diva TEF-a u Crnici

Izložba 'Produktivni gradovi' na temu nekadašnjeg diva TEF-a u Crnici
Šibenik News
Šibenik News

U Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“  sutra s početkom u 13 sati bit će otvorena izložba radova pristiglih na natječaj Europan 14.

Natječajni ciklus Europan 14 pokrenut je u ožujku 2017. s temom „Produktivni gradovi“, a provodio se za lokaciju bivše Tvornice elektroda i ferolegura u Šibeniku. Izložbu će otvoriti gradonačelnik Željko Burić, uz nazočnost predstavnika Europana Hrvatska i predstavnika Ocjenjivačkog suda natječaja E14. 

 

Otvaranju izložbe prethodit će prezentacija nagrađenih radova u multimedijskoj dvorani Gradske knjižnice „Juraj Šižgorić„ s početkom u 12 sati, a obilazak lokacije TEF-a najavljen je za 11 sati ( polazak od Narančaste zgrade, Prilaz tvornici 41). 

 

Na izložbi će nazočiti i autori nagrađenih radova, a također će biti predstavljeno i osam studentskih radova kreiranih za istu lokaciju u zimskom semestru 2017.-2018. na Katedri za arhitektonsko projektiranje, Radionica arhitektonsko projektiranje 3, Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, pod mentorstvom profesorica dr.sc. Sanje Filep i dr.sc. Vesne Mikić.
 

Iz kategorije: Kultura