Datum objave: 17. Kolovoz 2017

Glazbena poslastica na tvrđavi Barone:Tommi Mischell promovirala svoj novi album Vrime Je

Diana Ferić
Diana Ferić

Svoj novi album Vrime Je promovirala je hrvatska pjevačica sa stalnom američkom adresom Tommi Mischell sinoć na tvrđavi Barone u Šibeniku, u sklopu 20. Večeri dalmatinske šansone,a pokazala s ei kao šarmantna i dobra domaćica prema uzvanicima.

 

Naša svestrana umjetnica s američkom adresom niti jedan detalj svoje večeri nije prepustila slučaju pa je tako malo tko mogao ostati ravnodušan na čarobni ugođaj kojim je počastila svoje uzvanike.


U publiku se ušuljala tiho, dijeleći im trogirski specijalitet rafijole, a potom, popevši se na pozornicu, zasjala kao prava diva i pokazala svoje zavidne glasovne mogućnosti koje su oduševile i one manje poznavatelje njenog glazbenog umijeća.


Veliki orkestar sačinjen od vrhunskih domaćih i američkih glazbenika predvodio je svjetski poznati producent, glazbenik, aranžer i dobitnika Grammya Allan Slutsky. Stvorivši čarobnu atmosferu, publici su predstavili skladbe s upravo objavljenog albuma "Vrime je...." u izdanju Croatia records ali i djelić projekta s kojim je u SAD-u Tommi Mischell bila nominirana za Grammya u čak 7 kategorija.


Sjajnoj atmosferi pridonijeli su i gosti večeri ženska klapa "Skradinke" , te mladi dubrovački tenor svjetskog glasa Stijepo Gleđ Markos.

Bila je to promocija za pamćenje u kojoj se uživali baš svi uzvanici a svojim dolaskom Tommi su podržali i kolege glazbenici.

Taj je album pjevačica snimila uz pratnju Allan Slutsky orkestra. Album je izašao u izdanju Croatia Records i produkciji Šibenik Koncert .
„Ovaj album je hrvatsko -američka kolaboracija vrhunskih glazbenika pa je takva bila i večerašnja promocija“, napisala je Tomi Mischel. Kao gosti nastupili su klapa Skradinke i Stijepo Gleđ Markos, a pjevačicu je došla podržati i njezina dugogodišnja prijateljica Marina Tomašević.

FOTO:Facebook
 

Iz kategorije: Kultura