Datum objave: 20. Lipanj 2017

Šibenski izbor za Miss mamu Hrvatske dobiva svoju himnu koju pjeva Bojan Jambrošić

Diana Ferić
Diana Ferić

Izbor najljepše mame u Hrvatskoj kojem će Šibenik biti domaćin u rujnu ove godine dobiva i svoju himnu koja se ovih dana počinje snimati. Stihove je napisao Šibenčanin Siniša Kostelac, glazbu Hrvoje Herčeg, a pjeva ju Bojan Jambrošić. Rezultat je to kontakata natjecateljica i organizatorice Maja Gnjidić, Miss Mamme Italiana 2010 godine i vlasnice licence za izbor najljepše mame Hrvatske koji su na društvenim mrežama nastavljeni i nakon prošlogodišnjeg izbora.

 

„Ideja se rodila zimus, nakon što sam dobila stihove koje je napisao Šibenčanin Siniša Kostelac. Kako to danas sve funkcionira kroz grupe na društvenim mrežama tako je i grupa mama natjecateljica u 2016. imala priliku pročitati stihove i odmah se rodila ideja da se uglazbe i postanu svojevrsna himna majkama. Još aktualna Miss mamma, zagorka Maja Vukina Bogović organizirala je da stihove uglazbi vrbovečki profesor glazbe i sam glazbenik Hrvoje Herček, a da sve to otpjeva naš poznati estradni umjetnik Bojan Jambrošić. Pjesma se snima u glazbenom studiju Tonija Eterovića i ugledat će svijetlo dana sredinom srpnja ove godine. Kako je snimanje započelo tako se i naša aktualna Miss mamma našla u navedenom studiju gdje su se dogovorili detalji oko pjesme. Za istu pjesmu snimit će se i spot koji će prenijeti poruku koja je misija ovih izbora ,a to je da potičemo žene majke da drže do sebe i svog izgleda, ali da iznad svega budu svestrane i snalažljive i nadasve majke svojoj djeci“, kaže Maja Gnjidić.

 

Vrijednost tog izbora su, ističe Maja, prijateljstva i kontakti između natjecateljica koji se ne prekidaju završetkom izbora pa poziva sve žene koje to žele da se prijave i pokažu svoje sposobnosti i talente.

 

To možete učiniti na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 20. srpnja ,a pripreme za izbor možete pratiti na FB stranici Najljepša Mama Hrvatske. Polufinale i finale održati će se u Šibeniku 1. i 2. rujna ove godine.

Sve natjecateljice na prošlom izboru se nadaju da će im se tada u Šibeniku pridružiti i Željka Štokić koja je lani sudjelovala u izboru, a trenutno je na uklanjanu karcinoma zdjelice radiokirurškom metodom. Drže joj fige za ozdravljenje i pripremaju joj, ne skrivaju, veliko iznenađenje.
 

Iz kategorije: Kultura