Datum objave: 21. Siječanj 2017

VIDEO: Hollywoodski glumac Bradly Cooper posjetio je Kornate i kupao se na nudističkoj plaži

Šibenik News
Šibenik News

Slavni hollywoodski glumac Bradley Cooper svojevremeno je sudjelovao u snimanju jednog od popularnijeg serijala o prirodnim ljepotama svijeta – ‘Treks in a Wild World’ koji je gledatelje vodio na najljepše lokacije trekkinga, hikinga i općenito boravka na otvorenom i uživanju u prirodnim ljepotama lokacije.

 

Serijal je kombinirao ekologiju, antropologiju i povijest te svi gledatelji mogu naučiti mnogo korisnih, a i zanimljivih informacija o destinaciji koja se snima.

 

Tako je Bradley Cooper posjetio Jadransku obalu tijekom ljetnih mjeseci i to od svibnja pa sve do listopada, ne bi li skrenuo pozornost na otoke i svu njihovu ljepotu i specifičnost. Posjetio je utočište bjeloglavih supova na sjeveru Cresa gdje je sudjelovao čak u puštanju oporavljene ptice nazad u prirodu i divljinu.

 

Nakon Cresa je svoje putovanje nastavio na Kornatima gdje je skrenuo pozornost na ljepotu arhipelaga. Sudjelovao je također i u lovu na hobotnicu s domaćim roniocima i pomorcima prije odlaska na otok Sali gdje je sudjelovao u drevnom Festivalu mora.

 

 

Izvor: Journal.hr

Video

Iz kategorije: Kultura