Datum objave: 22. Prosinac 2016

Koncert koji se ne propušta: Božo Vrećo, jedinstveni glazbenik u svijetu sevedaha, stiže u Šibenik

Koncert koji se ne propušta: Božo Vrećo, jedinstveni glazbenik u svijetu sevedaha, stiže u Šibenik
Snježana Klarić
Snježana Klarić

Gorana Barišić Bačelić potvrđena je za ravnateljicu Javne ustanove Tvrđava kulture u Šibeniku, a jedna od tvrđava koja je pod jurisdikcijom ustanove je sv. Mihovil koji će u 2017. godini ugostiti jednog od najosebunijih glazbenika nove generacije, bosanskohercegovačkog  interpretatora i kantautora svedalinki, Božu Vreću.

 

Na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila svoj koncert održat će umjetnik za čiji glas kažu da seže od lirskog tenora do lirskog soprana što ga čini jedinstvenim u svijetu sevdaha. Lijepa vijest oduševila je mnoge, a posebice glazbenika koji nije mogao odoljeti da se ne pohvali na društvenoj mreži.

 

- Od uzbuđenja moram vam odmah prenijeti divnu vijest, naime iduće godine nastupit ću na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku, ovo mjesto i sam amfiteatar na tvrdjavi i uopće mogućnost da se nastupi tu jesu velika čast i jako sam počastvovan i znam da će moj koncert na tom mjestu biti veličanstven - piše Vrećo, dodajući:

 

- Ah još mi srce tuče u grudima od radostii - poručio je glazbenik.

 

Točan datum održavanja koncerta, kao i cijena ulaznice te početak prodaje bit će naknadno objavljen. U međuvremenu, ni glazbenikovi obožavatelji ne kriju oduševljenje njegovim koncertom na jednoj od najljepših ljetnih pozornica na Jadranu.

 

- Wooow! Čestitam! Dijelim tvoju radost! Ovakvo mjesto ti jednostavno pripada. U potpunosti korespondira s tvojim umjetničkim izrazom - komentira Iris, dok mnogi s nestrpljenjem iščekuju Božin koncert u Splitu, negdje u Istri...

 

-

Iz kategorije: Kultura