Datum objave: 15. Prosinac 2016

Advent na Meduliću: Glazbeno - kazališni program za velike i male u petak i subotu

Šibenik News
Šibenik News

Blagdanskih duh u Šibeniku ovog prosinca stanuje na Meduliću zahvaljujući Heritage Hotel Life Palaceu koji je oživio taj stari, kameni trg u srcu grada. Ovog petka, Heritage Hotel upotpunit će svoju blagdansku bajku čarolijom glazbe uz pomoć Marka Podruga za glazbenim pultom.

 

Glazbeno druženje uz prigodne delikatese poput kobasica, fritula, medenjaka te neizostavnog kuhanog vina zakazano je za petak, 16. prosinca. Adventski petak na Meduliću počinje u 18 sati i to je tek zagrijavanje za ono što slijedi dan kasnije.

 

 

- Heritage Hotel Life Palace na Meduliću uz potporu Turističke zajednice grada Šibenika ove adventske subote, 17. prosinca, s početkom u 17 sati, poklanja svojim najmlađim sugrađanima, njihovim roditeljima i svima onima koji žele probuditi dijete u sebi jedinstveni adventski doživljaj. Kazalište Virko odigrat će predstavu Čudnovati snjegović – toplu priču o darivanju, koja ljudsko srce isupnjava dubljim doživljajem od samog primanja. Neka ove subote srce grada bude mjesto susreta odakle će se čuti veseli dječji smjeh. Prepustite se blagdanskoj čaroliji - poručuju organizatori.

 

Iz kategorije: Kultura