Datum objave: 17. Studeni 2016

FOTO: Forum žena šibenskog SDP-a poziva na radionicu izrade domaćeg sapuna

Šibenik News
Šibenik News

U prostorijama stranke Forum žena SDP GO Šibenik održala se radionica izrade prirodnih sapuna u sklopu provedbe projekta 'Izrada suvenira u obliku šibenskog rebusa' za što je Forum žena svojedobno dobio pet tisuća kuna kroz Natječaj za dodjelu financijskih potpora projektima organizacija SDFŽ-a Hrvatske'.

 

- Članice su uz druženje i vodstvo Ane Karabatić iz OPG-a Delić dobile znanja potrebna za izradu sapuna prema vlastitim željama i potrebama, kako sastaviti svoju recepturu i kako odabrati biljna ulja za izradu sapuna, te su uz mnoštvo sapuna izradile i sapun u obliku rebusa – obavještavaju iz šibenskog Foruma Žena SDP-a te pozivaju sve svoje članice i simpatizerke da se prijave na radionice koje će se tek održati.

 

 

- Besplatne radionice izrade sapuna čiji je cilj razvoj kreativnosti, ideja i poboljšanje kvalitete života će se održavati u Šibeniku, Raslini i Kistanjama - poručju, a prijaviti se može putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem pripadajuće Facebook stranice.

 

 

Točno vrijeme održavanja radionica bit će poznato nakon završetka prijava.
 

Iz kategorije: Kultura