Datum objave: 17. Studeni 2016

'Šibenik camerom obscurom' - dosad neviđena izložba fotografija Krešimirovog grada

Šibenik News
Šibenik News

Studio galerije sv. Krševana u Šibeniku ugostit će zanimljivu izložbu fotografija pod nazivom 'Šibenik camerom obscurom' proizašlu iz radionice u kojoj su sudjelovali učenici Osnovne škole Juraj Šižgorić i fotografi Hrvatskog fotosaveza. Izložba će biti otvorena ovog četvrtka, 17. studenog, s početkom u 18.30 sati.

 

- Hvala Zlati i Predragu iz Hrvatskog fotosaveza koji su nas počastili prekrasnom radionicom s djecom iz OŠ "Juraj Šižgorić" iz koje je proizašla ova prekrasna izložba, dosad neviđena u Šibeniku. Na ovaj način je i Hrvatski fotosavez dao svoj veliki doprinos našoj velikoj 950. obljetnici. Svakako pogledati - poručio je outem društvene mreže, Željko Krnčević, nagrađivani član Fotokluba Šibenik, poznati šibenski arheolog i muzejski savjetnik u Muzeju grada Šibenika.

 

Inače, izložba 'Šibenik camerom obscurom' moći će se pogledati do 3. prosinca svakog radnog dana od 9 do 12 sati i ponovno od 18 do 20 sati.

 

-  Dođite nam - kratko će poručiti ravnateljica Galerije sv. Krševana pod čijim je ravnanjem i pripadajući Studio, nekadašnja Galerija Matija.

 

 

 

Naslovna fotografija: Željko Krnčević // Facebook

Iz kategorije: Kultura