Datum objave: 27. Listopad 2016

Kreću upisi u nove Tech Teens radionice IT stručnjaka Keitha Bradleyja

Šibenik News
Šibenik News

Radionice u šibenskom Urbanom centru stigle su na pola puta, a vrlo brzo stižu nove. Početkom studenog kreće nova serija TechTeen radionica, namijenjenih najmlađem uzrastu. Djeca će biti raspoređena u četiri grupe, ovisno o dobi i školskim smjenama.

- Microsoft touch development grupa (za djecu do 14 godina); utorkom od 15 do 17 sati; početak - 8. studenog
- Application grupa(za djecu stariju od 14 godina); utorkom od 18 do 20 sati;  početak - 8. studenog
- Application grupa (za djecu stariju od 14 godina); srijedom ujutro od 9 do 11 sati, popodne od 15 do 17 sati (ovisno o školskoj smjeni); početak - 9. studenog
- Microsoft touchdevelopment (za djecu do 14 godina); četvrtkom ujutro od 10 do 12 sati, popodne od 15 do 17 sati (ovisno o školskoj smjeni); početak - 10. studenog.

 

Sve radionice će se održavati jednom tjedno. Trajat će šest tjedana, s izuzetkom Application grupe utorkom koja će se održavati tijekom četiri tjedna.

 

Podsjetimo, sve radionice organizira Grad Šibenik, s ciljem dodatnog obrazovanja djece osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na području novih tehnologija. TechTeen program osmislio je američki IT stručnjak Keith Bradley, koji je i predavač na radionicama.
Sve radionice održavaju se na engleskom što mladim polaznicima, uz nova znanja koja usvoje, uvelike pomaže da podignu razinu poznavanja stranog jezika.
 


Prijave za TechTeen radionice će se primati na:


- broj telefona 022/331-624

- e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

- putem linkova http://goo.gl/4Wem8V; http://goo.gl/bRgPla


Sve informacije mogu se pronaći i na web-stranicama Urbanog centra te na Facebook stranici www.facebook.com/ucsibenik/. Molimo sve zainteresirane da što prije ispune svoje prijave, jer je broj polaznika ograničen!
PRIJAVITE SE, SUDJELUJTE I NAUČITE!
 

Iz kategorije: Kultura