Datum objave: 27. Kolovoz 2016

FOTO: Šibenčanke su lijepe i talentirane, ali samozatajne i nesigurne

Šibenik News
Šibenik News

Poznato ime iz svijeta mode, Tihana Harapin Zalepugin ovih je dana boravila u Šibeniku gdje je tražila svježa lica za modnu scenu i to ne u Hrvata već lice koje bi se svojim talentom probilo vani. 

 

Sad već tradicionalni casting Tihane Harapin Zalepugin održan je u hotelu Vrata Krke na Lozovcu, a zainteresiranih djevojaka nije nedostajalo.  Tom prigodom Tihana nije propustila naglasiti kako je Šibenik prepun lijepih i talentiranih djevojaka te da je uz Krešimirov grad posebno vezana zbog dugogodišnjeg prijateljstva s kolegama iz svijeta mode s ovdašnjom  adresom, Ljiljom Stamenković i Željkom Koloperom. 

 

Osim u Šibeniku, Tihana castinge održava još jedino u susjedom Splitu čije djevojke također hvali. 

 

- Ovdje sam samo kako bih te djevojke potaknula da i dalje rade na sebi. One neće biti modeli prije negoli završe srednju školu do kada će otkriti koje su njihove prednosti, naučit će se pravilo držati, lijepo ponašati i onda tim djevojkama pružimo priliku - objasnila je Harapin Zalepugin u čemu je bit castinga koji svake godine održava u Šibeniku. 

 

Osvrnula se i na nedavnu aferu o misicama, modelima i manekenkama ih Hrvatske koje dobivaju nemoralne ponude bogatih i slavnih te je kazala kako toga ima svugdje, u svim branšama.

 

- Takve ponude dobivala sam i dok sam radila u manekenstvu i dok sam se bavila redovitim poslom. Često to ovisi i o ponašanju i stavu djevojaka, radi li nešto u tom pravdu da dobije takvu ponudu. Dok je djevojka samosvjesna i profesionalno obavlja svoj posao takvih neugodnosti nema - objasnila je zasigurno legenda hrvatske modne scene. 

 

Tihana je puna riječi hvale za šibenske ljepotice no zanimljivo je ono što je istaknula o lijepim djevojkama koje se drže 'po strani'.

 

- Šibenčane su lijepe, ali dosta samozatajne i nesigurne, koje su talentiranije od onih koje imaju manje šanse od njih za uspjeh - ustvrdila je Harapin Zalepugin. 

 

 

Fotografije: Milan Balaban,  Matko Jakelić & Željko Krnčević

 

 

Iz kategorije: Kultura