Datum objave: 26. Kolovoz 2016

Pink Floyd Tribute Band u subotu prvi put svira u Hrvatskoj i to u Primoštenu

Šibenik News
Šibenik News

Echoes, bend koji s dopuštenjem originalnog bend izvodi pjesme kultnog sastava Pink Floyd održat će koncert u Primoštenu. Riječ je o njihovom prvom koncertu na tlu Hrvatske i to među primoštenskim kamenom.

 

Koncert  Pink Floyd Tribute Benda, koji iza sebe ima preko tristo velikih nastupa ciljem Starog kontinenta, održat će se u subotu, 27. kolovoza, na iza primoštenskih zidina, odnosno na Trgu don Ive Šarića, a kako doznajemo od načelnika Općine Primošten, Stipe Petrine, postoje realne šanse da s njemačkim glazbenicima nastupi i član originalne postave Ping Floyda.

 

Organizator je Općina Primošten no načelnik ističe kako za koncert neće biti izdvojena ni kuna jer će se svi troškovi podmiriti zahvaljujući sponzorima i donatorima. Ulaz na koncert je besplatan, a Petrina odbija svaku mogućnost da je organizacija koncerta vezana za predizbornu kampanju.

 

- Mi smo taj koncert dogovorili u ožujku ove godine, kada se još nije znalo da će biti izvanredni izbori, a razgovori su počeli i ranije - ističe Petrina. 

 

Iz kategorije: Kultura