Datum objave: 22. Srpanj 2016

VIDEO: Ivana Kovač vraća se na šibensku Šansonu s pjesmom 'Da se opet rodim'

Šibenik News
Šibenik News

Na 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku ovog kolovoza, u natjecateljskom dijelu predstavit će se i Ivana Kovač sa pjesmom "Da se opet rodim". Autor pjesme je naš poznati pjevač Dražen Zečić, a kako Ivanu prati naziv "ženski Zeko", a taj je glazbeni izričaj ono što joj najbolje pristaje, ovo će zasigurno biti zamijećena suradnja.

 

Njihova posljednja suradnja na pjesmu ''Crno vino, crne oči'', pokazala se kao dobitna kombinacija jer upravo je ta pjesma donjela zvuk kojeg se Ivanini obožavatelji ne mogu zasititi. To naravno nije njihova prva suradnja jer je iza njih već nekoliko pjesama i suradnja na albumu.

 

Ivana je, također, već nastupala na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku a nastupima na tom festivalu uvijek se iznova veseli. Iako možda nije toliko medijski prisutna jer se drži one da je joj je važnije da zabavi druge i da njena publika uživa u njezinim koncertima i pjesmama, Ivanin tempo nastupa ne smanjuje se već godinama, dapače.

 

Osim nove pjesme, Ivana Kovač ovog ljeta neumoro nastupa po obali ali i Sloveniji, te će joj, osim odmora, boravak na Jadranu biti i radni. 

Video

Iz kategorije: Kultura