Datum objave: 20. Srpanj 2016

Šibenčani na Ultri: "Platio sam kebab 100 kuna, ali žene su kao iz bajke!"

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Među egzotičnim posjetiteljima ovogodišnjeg Ultra Europe festivala koji su do Splita potegli iz Australije, Japana, Brazila i Indije, našlo se i nešto Šibenčana. Pomalo sramežljivi i povučeni u odnosu na razularene strance koji su se ponašali kao puštena stoka, naši sugrađani su najčešće bili viđeni po zidićima van Poljuda pijuckajući i pripremajući se za ući na spektakl koji im se događa skoro kraj kuće. Popiti što više vani, da bi se unutra najmanje potrošilo, bila je mantra koje su se držali i ovog puta. Kako neće kad je 3 deca pive koštalo 35 kuna, a to je samo početak.

 

 

"Nikad u životu nisam platio običan kebab 100 kuna! Evo to mi se dogodilo večeras. Al dobro, nema veze, potrošio bi te kune i ovako, nije mi žao, jer ove žene ode su kao iz neke bajke! ispričao nam je Ivan iz Šibenika. Zbog ljepotica došli su i blizanci Bruno i Marin.

"Joooj kakve cure, pa ovo nikad nismo vidjeli. Još ćemo malo popiti ode da se opustimo i da im uletimo" kroz smijeh nam pričaju šibenska braća.

 

 

A cure su se došle prvenstvo isplesati i dobre se zabaviti. Nekako su skupile za upad, a unutra će piti vodu kažu.

 

 

Ekipa koju smo zatekli unutra, bila je već jako dobro raspoložena i imali su samo riječi hvale za dobru zabavu. Tako da su Šibenčani još jednom pokazali da su itekakve posvuduše i da su često viđeni gosti na ovakvim događanjima, bilo da se radilo od Splitu, Zadru ili drugim destinacijama.

 

Iz kategorije: Kultura