Datum objave: 14. Srpanj 2016

Zlarin zove: Opera 'Didona i Enej' u znak sjećanja na voljenog Dadu

Šibenik News
Šibenik News

Sa otoka Zlarina pozivaju sve da im se pridruže na koncertu u spomen na Vladimira Bunetu, prvog čovjeka Zlarina koji je imao najduži radni vijek kao predsjednik Mjesnog odbora Zlarin i Turističke zajednice Zlarin, vizionara koji nas je bez riječi i iznenada ostavio sa previše započetih projekata i nedovršenih ideja, i najvažnije velikog prijatelja čiste duše i velikog srca koji je svo svoje vrijeme živio za dobrobit i razvoj našeg otoka, a na čiji se gubitak još nismo navikli.

 

Koncert koji je ujedno i dobrotvornog karaktera održat će se u đardinu hotela „Koralj“, sljedeći ponedjeljak 18.07.2016. s početkom u 21:15h te Vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate ovu prigodu i sjećanje na dragog nam Dadu.

 

Želja nam je prikupljenim sredstvima završiti njegov projekt obnove dječjeg igrališta te potaknuti mještane i prijatelje Zlarina da usprkos teškim vremenima nastavimo surađivati za boljitak mjesta i sviju nas. Naime, Dado je svojim dugogodišnjim radom i trudom organizirao brojna događanja tijekom cijele godine, a naročito ljeti kada je uz nastojanje da Zlarin živi i diše kroz stvaralaštvo vlastitih žitelja animirao mnoge i podupirao svaku novu aktivnost i ideju.

 

Sada je na svima nama izazov da nastavimo gdje je on stao i da kroz područja svojeg djelovanja pridonosimo daljnjem razvoju Zlarina kako bi postao zaista kvalitetno mjesto za življenje u sređenoj sredini te snažna i jedinstvena destinacija.  

Iz kategorije: Kultura