Datum objave: 12. Srpanj 2016

Sve spremno, ostaje slatko iščekivanje koncerta Šerbedžije i Tadića na sv. Mihovilu

Šibenik News
Šibenik News

Rade Šerbedžija uoči nastupa na 19. Večerima dalmatinske šansone, sutrašnjim koncertom na Tvrđavi Sv. Mihovila počinje druženje sa Šibenčanima.

 

Sve je spremno za izniman koncertni događaj; u srijedu, 13. srpnja, Rade Šerbedžija i Miroslav Tadić zasvirat će Šibenčanima nakon četverogodišnje pauze.

 

Poseban je to događaj čak i za umjetnika poput Rade, koji u svom pretrpanom rasporedu, između priprema predstava na Brijunima sa kazalištem Ulysses, nalazi vremena za još jednu svoju ljubav, i to onu glazbenu.

 

Osim što su mu koncerti, kako je sam objasnio, jedina poveznica s njegovom publikom, ovaj sutrašnji, pred šibenskom publikom, poseban je izazov. Svestrani je glumac, pjesnik i pjevač priznao da ima tremu jer u rodnom gradu Arsena Dedića izvodi neke njegove pjesme, dok je Miroslav Tadić istaknuo svoju povezanost s gradom Šibenikom, kao i veselje nastupa pred izuzetnom publikom koju taj grad ima.

 

Rade Šerbedžija na koncert dolazi s Brijuna, dok Miroslav Tadić prekida svoj godišnji na otoku Prviću, a obojica se uistinu raduju susretu sa Šibenčanima i njihovim gostima.

 

Sve je spremno za sutrašnju čarobnu večer, na predivnoj tvrđavi, ispod vedrog šibenskog neba. 

Iz kategorije: Kultura