Datum objave: 06. Srpanj 2016

Obiteljsko ljetovanje: Skye iz Morcheebe planira 'mini break' od turneje u Šibeniku

Obiteljsko ljetovanje: Skye iz Morcheebe planira 'mini break' od turneje u Šibeniku
Šibenik News
Šibenik News

Skye&Ross iz Morcheebe za točno jedanaest dana nastupaju na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila, a njihova lista (posebnih) želja je - prazna što je organizatorima koncerta dalo sasvim dovoljno vremena da daju sve od sebe kako bi članovima benda, posebno pjevačici Skye Edwards boravak u Šibeniku učinili što ugodnijim, štoviše nezaboravnim.

 

Skye, inače dugi niz godina udana za basista benda Stevea Gordona, sa sobom je na turneju povela i najmlađe dijete, sina od godinu i pol pa vrijeme u Krešimirovom gradu, kako doznajemo, namjeravaju provesti kao na kakvom mini obiteljskom odmoru.

 

- Nemaju posebnih zahtjeva. Sviđa im se Šibenik. Vidjeli su pozornicu i raduju se nastupu - kazala je Vera Jergović Bolanča, voditeljica marketinga, prodaje i PR pri Tvrđavi sv. Mihovila, dodajući:

 

- Skye dolazi s obitelji pa ćemo je smjestiti u Solaris, mislim da joj to ipak više odgovara. Vesele se kupanju i mislim da će to biti lijepa promocija grada - uvjerena je Jergović Bolanča. 

 

Za razliku od njihovog američkog kolege, Chrisa Browna koji stiže na Pag i čiji je popis želja poduži i uključuje pašku janjetinu, vodu točno određene temperature, organizatori s tvrđave sv. Mihovila doista imaju slatke muke kako ugostiti kultni britanski sastav koji će sa sobom povući posjetitelje iz susjednih zemalja, ali i odaslati brojne razglednice u svijet putem društvenih mreža.

 

Podsjetimo, Skye&Ross iz Morcheebe nastupaju u nedjelju, 17. srpnja, na tvrđavi sv. Mihovila, što je ujedno i koncert sezone na tamošnjoj ljetnoj pozornici, a kao predgrupa izabrana je Lovley Quinces, kantautorica. 

 

 

 

Foto: Skye Edwards Instagram

 

 

Iz kategorije: Kultura