Datum objave: 11. Lipanj 2016

Dvojac Bang Banga u Slavonskom Brodu, šibenska pjevačica na edukaciji

Šibenik News
Šibenik News

Članovi grupe Bang Bang, Lara Antić i Hrvoje Prskalo, ovog su tjedna u sklopu radionice HDS-a i ZAPM-a gostovali u Osnovnoj školi Đuro Pilar u Slavonskom Brodu.

 

Profesorima i osnovnoškolcima pokušali su približiti i objasniti pojmove kreativnost, autor i autorska prava. Hrvoje je pričao o svojim počecima kao tekstopisac i glazbenik, a Lara o svojim pjevačkim iskustvima. 

 

Uspješna radionica je, uz glazbene brojeve Bang Banga, potaknula djecu da gostujućim glazbenicima postave brojna pitanja, a neke iluzije, poput one da svi glazbenici vode lagodan život i voze se limuzinama, ipak su, kroz smijeh, demantirane.

 

Priliku za predstavljanje dobila su i djeca, pa se tako djevojčica Božica predstavila sa vlastitom autorskom pjesmom i zaradila pljesak školskih kolega.

 

Bio je to jedan sretan i sunčan dan u Slavonskom Brodu!

 

Porinom nagrađeni dvojac iz Bang Banga, osim što u slobodno vrijeme klincima demistificiraju domaću glazbenu industriju, vrijedno rade i na promociji svog aktualnog singla "Stranci" za koji su nedavno snimili intrigantan video spot u režiji Ljube Zdjelarevića:

Iz kategorije: Kultura