Datum objave: 21. Svibanj 2016

Primošten domaćin još jednom glazbenom festivalu

Šibenik News
Šibenik News

Nakon što je prošle godine oduševio publiku koja je posjetila otok Krapanj, festival Glazbeni Kampus Prijatelji ove godine dolazi u Primošten u organizaciji Point Event-a.

 

Tako Primošten uz mnogobrojne glazbene poslastice, dobiva još jedan veliki događaj koji će otvoriti glazbenu sezonu u Primoštenu. Rock eksplozije počinju 17. lipnja a završavaju velikim koncertom popularne dubrovačke grupe Silente u nedjelju 19. lipnja.

 

Festival Glazbeni Kampus Prijatelji jedinstveni festival organiziran strane glazbenika koji kao cilj ima zajedničko druženje u dobre taktove rocka.

 

Na festivalu će nastupti veliki broj izvođača sa domaće rock scene. Sraz, Old School koji je domaćin u Primoštenu, The Living room, Sedma republika, renomirana pjevačica iz Bosne i Hercegovine Irina Kapetanović, The Fog Sellers, Barber Shop, Sunshine Madness, Flegma izvođači su koji će se redati na pozornici u Maloj Raduči od 17. do 19.06. Kao šećer na kraju za sve obožavatelje, 19. 06. festival zatvara jedna od najmlađih grupa današnje scene, grupa Silente kojima je ovo nije prvi put u Primoštenu.

 

Nećemo vam puno otkrivati, pratite događanja na facebook stranici Glazbeni kampus Prijatelji te pratite medijske postove na ovu temu. Primošten će zasigurno ovo ljeto biti popularna glazbena meka Dalmacije.

 

Primošten je tako uz dobro poznati festival Super Uho o kojem se nedavno puno pričalo u medijima, dobio još jedan festival koji će zasigurno rasti i biti dio dugogodišnje ponude Primoštena.

 

Uz ove festivale, sezona će biti obogaćena s još nizom događaja, a možda najveći biti će u kolovozu kada u Primošten dolazi popularno europsko ime, koje će vrlo skoro biti otkriveno, a za početak možemo otkriti da ima veze sa Pink Floydom.. Zasigurno će moto mnogih biti: Wish you were here... 

Iz kategorije: Kultura