Datum objave: 21. Travanj 2016

TRENUTAK KOJI SE NE PROPUŠTA: Peter Hook (Joy Division) stiže na SuperUho

Šibenik News
Šibenik News

Eksploziju oduševljenja kod glazbenih gurmana izazvali su organizatori SuperUho festivala najavom da festivalski line up pojačavaju za još jedno legendarno ime i to ono ni više ni manje nego vezano za kultni Joy Division.

 

Iana Curtisa više nema, ali zato je to Peter Hook da publici dijeli radost muziciranja, a to će učiniti već ovog ljeta na pozornici SuperUho festivala koji se ovog kolovoza održava u Primoštenu. 

 

Peter Hook & The Light na SuperUho Festivalu će odsvirati oba genijalna albuma nikad prežaljenih Joy Division. Dogodit će se to točno četrdeset godina nakon osnivanja jedne od najutjecajnijih grupa u povijest rock glazbe.

 

Točno 30 godina nakon Curtisove smrti Peter Hook sa svojim bendom The Light odlučio je u njegovu čast u matičnom Factory Clubu u Manchesteru pokušati izvesti studijske albume "Unknown Pleasures" i "Closer". Ovako hrabar potez Petera Hooka mogao je biti ili genijalan ili potpuni debakl. Alkemija se vratila, Factory Club je rasprodan i Peter Hook and the Light krenuli su na turneju po cijelom svijetu puneći apsolutno svaku dvoranu i čineći sretnima na tisuće onih kojima su ovi antologijski albumi svojevremeno mijenjali živote, a takvih je i u našoj zemlji bilo i još uvijek ih ima iznimno mnogo.

 

Informacije o ulaznicama!

Ulaznice po cijeni od 220 kn mogu se kupiti do 18.6. nakon čega će im cijena biti 250 kn. Ulaznica za kamp, smješten u gustoj borovoj šumi, neposredno uz predivno primoštensko do istog će se datuma moći kupiti za 120 kn, a nakon 18.6. koštat će 150 kn.

Ulaznice se mogu kupiti na slijedeći prodajnim mjestima:
Azimut (Obala palih omladinaca 2), Šibenik
Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2), Rijeka
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb

Ulaznice je moguće kupiti i putem internet servisa Dirty Old Shopa i Rockmarka.
 

Iz kategorije: Kultura