Datum objave: 26. Ožujak 2016

Lijepe vijesti iz Splita: Šibenska Rhea drugoplasirana na ST-@rt festivalu

Šibenik News
Šibenik News

završeno je još jedno izdanje Festivala autorskih bendova - ST-@rt 2016. Pobjednik je grupa ANARHIV iz Čapljine koja je u samoj završnici, u jakoj konkurenciji osvojila prvo mjesto, ispred grupa RHEA iz Šibenika i MIND ZOO iz Splita.

 

Anarhiv će snimiti singl u studiu Deva pod producentskom palicom Deana Brkića, video spot u režiji Vojana Koceića te će nastupiti na Exit festivalu, zasigurno jednom od najpoznatijih i najpopularnijih glazbenih festivala koji se već šesnaest godina održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

 

O pobjedniku festivala odlučili su publika i tročlani žiri Dean Clea Brkić - producent, autor, glazbenik, Predsjednik UZG STOP,  Saša Antić (TBF) - producent, autor, glazbenik, te Davor Gavran (Dioniz) - autor, glazbenik.



- U sklopu svih večeri ovogodišnjeg Festival autorskih bendova - ST@rt 2016, sa Udrugom Deseti život iz Splita te Azilom Aurora iz Omiša, sudjelovali smo u donatorskoj akciji za pomoć napuštenim životinjama te se ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su donirali sredstva - poručuju iz organizacije festivala.  

Iz kategorije: Kultura