Datum objave: 17. Ožujak 2016

Promišljanja Krešimira Miška i glazba Hakuna Matate u petak u Azimutu

Šibenik News
Šibenik News

Kulturna udruga Fotopoetika u suradnji s caffe barom / noćnim klubom, tzv. inkubatorom dobre kulture i još boljeg raspoloženja Azimutom u Šibeniku nastavlja s programom Sajma riječi ritma i druženja.

 

Program započet u prosincu 2015. godine vraća se ožujku 2016. i to na velika vrata jer u premijernom izdanju što se tekuće godine tiče, Fotopoetika i Azimut pred Šibenčane i goste grada dovode jedinstvenog Krešimira Miška i ništa manje poseban bend – Hakuna Matata.

 

Prva večer Sajama u novoj seriji ide već ovog petka, 18. ožujka, s početkom u 21 sat, uz (nije na odmet napomenuti) besplatan ulaz.

 

Krešimir Mišak u kombinaciji s bendom čiji je vokal već dugi niz godina, a za koji, između ostalog, piše pjesme, izazvao je pravu pomutnju među publikom, a s nestrpljenjem ga iščekuje i moderator večeri, inače novinar, Marko Podrug koji je uspio, valjda, nemoguće. Krešimir Mišak, kako kaže, nema pojma što mu se sprema u petak u Šibeniku i u tome uživa.

 

 

Naslovna fotografija: Hakuna Matata Bend

 

- Osobno me najviše zanimaju teme o medijima kao najjačem poligonu za stvaranje iluzorne stvarnosti, a to je, uostalom i tema dvije posljednje Mišakove knjige pa ćemo s tim početi. No, razgovor će nas sasvim sigurno odvesti u različite smjerove, a kako je njegovo područje interesa uistinu preširoko, tako ćemo se, nadam se, dotaknuti i svih interesantnih tema, od putovanja kroz vrijeme, promjena u ljudskom DNK do NLO-a i onih famoznih reptila – otkrio nam je Podrug u kojem će smjeru teći sutrašnji razgovori ugodni s Miškom.


No da uvod u vikend razbibrige ne bi ostao samo na razgovoru još jednom te večeri pobrinut će se Mišak, odnosno Hakuna Matata bend.

 

- Posebno mi je drago, a znam da je i njemu, što će se u Šibeniku predstaviti i kao glazbenik. Hakuna Matata je punokrvna rock grupa, koja uporno djeluje već niz godina, a korijene vuče iz rockabilly zvuka, kojim se Mišak zarazio još dok je svirao u čuvenim Fantomima – kaže Podrug.

 

Zaboravite na sve što mislite da znate pa i to da interijer Azimuta poznate kao dlan svoje ruke jer samo za ovu priliku poznati šibenski klub planira 'rošadu' namještaja kako bi svi oni koji žele prisustvovati programu Sajma riječi ritma i druženja uz Krešimira Miška i Hakuna Matatu imali dovoljno prostora za stopostotni užitak.
 

Iz kategorije: Kultura