Datum objave: 19. Veljača 2016

Alen Slavica s Miroslavom Tadićem u Los Angelesu snima pjesmu posvećenu Arsenu

Šibenik News
Šibenik News

Poznati hrvatski glazbenik šibenskih korijena, Alen Slavica već neko vrijeme s obitelji boravi u Los Angelesu, u Kaliforniji, gdje u jednom od glazbenih studija snima novi materijal, točnije singl koji će uskoro izaći u izdanju Croatia Records labela.

 

Pjesma je, kazao nam je glazbenik, posvećena velikom umjetniku, Šibenčaninu i Alenovom svekrvu, Arsenu Dediću.

 

Riječ je o pjesmi 'Nevere' za koju je glazbu i stihove napisao sam Alen, a produkciju i aranžman potpisuje Chirs Reccardi, poznati američki producent i glazbenik.

 

- Veoma sam zadovoljan kako sve napreduje i zvuči. Snimati u Los Angelesu je divno. Okružen sam ljudima koji su profesionalci i sve će učiniti da pjesma dobro zvučči, a upravo tako radim godinama - povjerio nam je glazbenik, dodajući:

 

O pjesmi koju je napisao posebno za Arsena kaže da je zapis jednog vremena, nešto stvoreno da traje baš poput pjesme koju je napisao za svog oca, inače Šibenčanina. Priznat će, pak, da nije jednostavno pisati tekst za Arsena, tekst u kojem ga želi opisati i kao čovjeka i kao umjetnika kakav je bio.  

 

 

- Privilegiran sam što sam ga poznavao i kao obiteljskog čovjeka. Mislim da će pjesma biti zaista slušana, posebno, ako vam kažem da se produkciji i kreaciji pridružuje i veliki Miroslav Tadić na gitari - otkrio je Slavica na privremenom (radnom) boravku s obitelji u Los Angelesu.

 

Daljine Alenovim obožavateljima, ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, ništa ne znače te s nestrpljenjem iščekuju glazbenikove nove pjesme. 

 

 

 

Piše: Snježana Klarić

Fotografije: privatna arhiva

 

 

 

Iz kategorije: Kultura