Datum objave: 28. Prosinac 2015

Alternativu za Novu u Šibeniku potražite u Aurori na Nox-u

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Ako još ne znate di će te za Novu, ako vam nije đir Prljavo kazalište, klapa Godimenti ili nešto treće, ekipa koja stoji iza organizacije underground techno festivala Nox pripremila vam je alternativu za doček.

Nakon tri izdanja Noxa prošlu zimu iznad tunela na Tehnološkoj cesti koja su privukla veliki broj šibenske alternativne scene raznih žanrova, party se ovaj put seli u najpoznatiju diskoteku na Jadranu. Popričali smo sa Tonkom Mikulandrom, jednim od organizatora i pitali ga o detaljima šta nas to očekuje za najluđu noć u godini.

"Zašto Aurora? To je klub u kojem je sve počelo (između ostalog i moja ljubav prema elektronici) i koji ove godine broji 25 godina postojanja. Nakon više nego uspješno organiziranih Nox partya bilo je vrijeme da podignemo standarde i iz tog razloga su krenule ideje da se priča nastavi u klubu Aurora" priča nam Tonko.

Party će se protezati na dva floor-a a za DJ pultom izmijenit će se čak 8 imena domaće i strane elektronske scene. Najzvučnije ime je sigurno talijan Audiomatiques koji će odvrtjeti ekskluzivni set od 3 sata. Organizatori najavljuju kvalitetnu underground techno zabavu.

"Očekujemo kvalitetnu elektronsku glazbu koja se baš i nema prilike čuti na našim područjima, prezentirajući publici novi zvuk i nove DJ-eve. Sve je to underground naravno, s iznimkama Aurorinog floora gdje će biti ipak malo komercijalniji stil. Žanrovski će se to sve protezati od house do techna" najavljuje Šibenčanin koji će također "zasvirati" na Noxu pod svojim pseudonimom Nicehell.

Ulaznice se do 31.12.mogu kupiti online na OVOM LINKU po cijeni do 100 kuna, dok će te na ulazu morati izdvojiti 130. Vidimo se na Noxu! 

 

Iz kategorije: Kultura