Datum objave: 28. Prosinac 2015

FOTO Pogledajte kako se slavilo na rođendanu udruge P.A.R.K.

Šibenik News
Šibenik News

 

Pet godina postojanja i rada šibenske udruge za mlade P.A.R.K. proslavilo se u subotu u prepunom klubu Azimut.

Povodom slavlja postavljena je izložba plakata dosadašnjih manifestacija u organizaciji udruge, dijelili su se promo materijali s informacijama o radu "parkovaca" u proteklih pet godina, a za glazbenu priču bili su zaduženi Luka i Yuri iz DJ dua Banana Zvuk.

Kratkim govorom publici se obratio i predsjednik udruge Igor Bergam, koji se zahvalio svima koji su u proteklih godina na bilo koji način pomogli radu udruge, posebno vrijednim volonterima, i najavio kako nastavljaju s organizacijom svojih tradicionalnih projekata i u narednoj 2016. godini

Klub je bio krcat do kraja, a odlična plesna atmosfera trajala je do dugo u noć. U našoj fotogaleriji u nastavku pogledajte kako se zabavljalo.

Inače, Udruga P.A.R.K. (Pokretači alternativnog razvoja kulture) nezavisna je, neprofitna i volonterska udruga za mlade sa sjedištem u Šibeniku. Osnovana je u prosincu 2011. godine. U proteklih pet godina "parkaši" su aktivno radili na kulturnom i društvenom oživljavanju Šibenika, a poznati su po organizaciji dvodijelne kulturno-glazbene manifestacije Kulturaljka, ljetnog regionalnog glazbenog festivala Regius, koncertu Rundek Cargo Tria u kazalištu i drugim projektima.

Iz kategorije: Kultura