Datum objave: 31. Kolovoz 2015

VIDEO Počinje Outlook - najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Veliki koncertnim spektaklom u pulskoj areni, ovu srijedu 2.rujna, otvara se osmo po redu izdanje Outlook festivala, vodećeg eventa takvog tipa u Europi. 2000 godina star rimski amfiteatar ugostit će tako svjetske zvijezde bass žanra: Jurassic 5, SBTRKT, Roni Size Reprazent, Gentleman's Dub Club i Trojan Soundsystem.

Od četvrtka do nedjelje počinje službeni program festivala, kad se program seli na napuštenu tvrđavu u Štinjanu kraj Pule, u sklopu kojeg će nastupiti preko 300 izvođača koji će posjetiteljima pružiti najbolje od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum‘n’bass, garage i srodne glazbe. Svi koji imalo prate glazbenu scenu tih pravaca sigurno će oduševiti popis imena neđu kojima se nalaze: Beenie Man, Run The Jewels, Noisia, Jeru the Damaja, The Beatnuts, Congo Natty, P Money, Mungo’s Hi Fi, Channel One i mnogi mnogi drugi.

Festival je prošle godine posjetilo 15 000 gostiju iz čitavog svijeta, a ove godine će i fotoreporteri Šibenik News portala imati sreću popratiti ovaj vrhunski glazbeni događaj. Tako da, od četvrtka samo na Šibenik News portalu očekujete dojmove, slike i zanimljive priče iz Pule i Štinjana.

Povoljnije ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije za Outlook festival po cijeni od 660 kuna mogu se nabaviti na stranicama Pozitivnog ritma i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio. Ulaznice za koncert otvorenja po cijeni od 240 kuna su u prodaji i mogu se naći putem Entrio sistema, na stranicama Pozitivnog ritma te na prodajnim mjestima diljem zemlje. 

 

 

Video

Iz kategorije: Kultura